Dags för lunch

Har precis satt på lite vatten på spisen. Ska koka lite makaroner lite snabbt så jag får i mig nått litet innan det är dags för att jobba igen.
Har föresten fixat lite med bloggen nu, men bara grunderna. Har än så länge bara lagt till profilbild och en snabb profil text som jag får finslipa senare. Har även lagt till ett fåtal länkar till andra bloggar och lite kategorier. Jag är så gott som redo att börja blogga på mitt eget place nu, men vill ha den snygg först. Den ska vara välkomnande för läsarna :) Nu ser den inte alls snygg ut.
Så fort Julia får lite tid över så ska hon få hjälpa mig att knåpa ihop design och header. Vet ungefär hur jag vill att den ska se ut. Form och färg iaf. Om jag vill ha headern och det klart snart så lr jag fixa bild fort. Kanske får lov att posa lite framför kameran ikväll då haha. Eller ja, posa så gott det går.
Eller så kanske man får vänta tills nån kompis har tid så får man leka lite modell. Det är nästan enklare för då kan personen bakom kameran se till att det blir snyggt och att man står i rätt vinkel så att inte allt hull syns, haha ;) Jag är såååå smart!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det ser väldigt knasigt ut :O

2008-06-23 @ 12:56:34
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0