FRA

Hörde igår att den jävla FRA-lagen gick igenom. Vad fan är det som händer med Sverige? Vart tog den personliga integriteten vägen? Jag tycker det här är helt sjukt. Känns inte alls bra att man nu kan få alla sina sms, alla samtal och varenda jävla mejl avlyssnat eller avläst om man kan säga så. Det är helt jävla sjukt. Nu kommer inget att vara personligt längre. Den här lagen suger och den kommer förstöra privatlivet totalt. Dö. Fan jag tror verkligen att Sverige skulle behöva en person som mig i parlamentet eller som statsminister. För nog fan skulle jag se till att svenska folket skulle kunna ha privatliv iaf. (Och från en sak till en annan så skulle jag se till att studiebidraget höjdes vad som än krävdes, hehe.)
Nej, seriöst. FRA-lagen är skit. Igår nämnde min farbror nått om att dom mest bara ska avlyssna vissa samtal som sker till eller från något annat land. Jag ska inte säga för mycket men det var nått sånt han snackade om. Och om det skulle vara så, så kommer det inte vara så. Det är helt jävla klart dom kommer lyssna av en jävla massa annat också. Tycker verkligen att den här lagen är kränkande mot privatlivet. De som röstade för lagen, vad fan tänker de med? Stupid people.
Det kommer säkert vara nån sjuk jävel som letar upp samtal där nån har telefonsex. Och så kommer han stänga dörren till sitt äckliga, sunkiga, lilla kontor och sitta där och runka medans två kära människor har telefonsex för att dom inte kan vara nära varandra. Och helt utan deras medvetande så sitter den där äckliga människan och runkar till deras samtal.
Fyfan vad snuskigt.

Kommentarer
Postat av: ph

Sverige goes DDR!

2008-06-21 @ 16:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0