Lördag

Godmorgon :)
Egentligen vaknade jag för flera timmar sen men spela roll liksom. Gick upp klockan 9 redan och kollade på disney channel med syster. Kunde inte sova. Ändå la jag mig typ halv 3 inatt. 
Var som sagt hos Ph igår. Chillade bara och åt lite tårta med hennes familj och hennes farbror och hans tjej. Trevligt. Ph's lillebror Rickard är skitsöt. Vi gick in på Ph's rum när jag kom dit oså kommer Rickard och sa till mig "vad snygg du är!" Så go är han haha. Så sa han sist jag var där också. ;) Anyway.. vid typ 11 drog vi till Emil, Sophies kille, och där var bl.a. två klasskamrater till oss (Johannes och Buster) och sen en kille som heter Markus också. 
Fast dom tre skulle typ dra på en gång och isf hade jag blivit helt själv med Emil och Ph och det ville jag ju inte så jag drog till Paulina och grabbarna hängde på. Vi satt hemma hos henne en liten stund, sen drog dom på fest och vi drog och kolla läget nere på torget. Där var vi inte länge utan jag och Pau drog hem till mig. Satt en stund och pratade lite samtidigt som jag höll på att somna. 
Tror klockan var typ 2 när hon gick hem. Oså somnade jag med kläderna på under ett duntäcke för att det var så jävla kallt. 

Det är fortfarande jävligt kallt.I hela huset. Så här kallt har det fan inte varit sen i vintras. Sitter i en tjock tröja och täcke virat runt mig. Kallt, ja. Trevligt om sommarvärmen kunde komma tillbaka istället. Just nu regnar det som det gjort den senaste veckan. Inte alls kul. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0