Aktivitetsdag

Imorgon är dagen som vi kämpat så för och längtat så efter. Skolavslutningsdagen! Snacka om att vi förtjänar sommarlov nu. Även om jag ska jobba dom första två veckorna så är det ändå sommarlov.

Eftersom det var näst sista dagen idag så var det en aktivitetsdag. Vi hade först 4-kamp tillsammans med alla ettor och tvåor. Sen var det tårtkalas/tårttävling där alla klasser skulle baka varsin tårta. Alla tårtor "vann" en varsin kategori. Våran blev den mest klassiska haha. Anyway så var det rätt kul när vi hade 4-kamp. Det gick asbra för mitt lag och vi hamnade i final och först slogs vi mot NP om första platsen. Sen hade dom räknat fel med poäng så helt plötsligt slogs vi om andra platsen. NP bestod av bara killar så vi hamnade på 3:e plats men det var bra ändå. Julias lag hamnade också i final först - tack vare Jocke, som fuskade till en massa poäng åt Julias lag. Den lilla "hemlisen" kom ut och laget blev diskade. Mohaha. Så går det när man fuskar ;)

Hade iaf rätt kul idag, det var roligare än väntat. Fast jag blev lite tjurig när vi fixade vår tårta. Jag var jättepepp och hade en bra idé om en fin tårta. Men inte en enda av mina ideér fick vara med. Då är det klart jag blev plutt, men hey. It ended up pretty well in the end ;)

Nu ska jag äta jordgubbar :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0