Löner

Jag har tänkt lite över en reklam som går på tv. En reklam från manpower. Just den reklamen handlar om skillnaden i lön, här nämner dom vården och typ data. Dom säger typ att "de som vårdar datorer tjänar mer än de som vårdar människor. ska det verkligen vara så?".
Det är fan sant. Borde inte de som jobbar med människor tjäna mycket mer? Som folk som jobbar inom sjukvården eller bara vården. Det är ju sjukt att folk som jobbar med datorer tjänar mer. Så ska det inte vara. Nu för tiden så är det jättedåligt betalt inom vården och det skulle jag vilja ändra på. Det är jävligt orättvist och inte ett dugg jämställt inom lönområdet i Sverige. Det är det väl inte i något land överhuvudtaget men skitsamma.
Att jobba inom vården skulle inte vara helt omöjligt för mig. Förut skulle jag aldrig kunnat tänka mig det, men nu är jag något äldre, mognare och eftersom jag fått prova på och se lite i jobbet så är det inte så farligt som man tror. Men sen kommer man till lönen. Det är helt fel att det är så dåligt betalt.
Folk som jobbar med datorer ska fan inte ha mer lön en dom som vårdar människor.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jaaa, heja Italien. Vilken match det blir imorgon!

2008-06-21 @ 23:25:26
URL: http://accessoaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0