Trött

Fyfan vad trött jag är! Det känns som att jag inte sovit på flera dagar, eller år till och med. Har gått miste om så många sovmorgnar de senaste veckorna för att vi gör annat innan vi slutar skolan. Så nu tänker jag inte göra ett jävla skit på hela eftermiddagen, inte ett skit! Ska bara ligga och glo på teve eller sitta vid datorn kan jag säga.

Det var föresten väldigt trevligt hemma hos vår klassföreståndare. Vi grillade och pratade en massa. Birgitta (klassföreståndaren) var till och med med när vi pratade skit om HR hahaha. Efter maten spelade vi kubb. Killarna mot tjejerna. Killarna tog ledning först, sen tog vi över. Det slutade dock med vinst åt killarna. Men hey, vi var duktiga ändå ;) Det var riktigt kul. Och vi försökte psyka varandra på alla möjliga sätt. Sebastian, en kille i klassen då, försökte vara lite sexig. Men sorry Seb, du lyckades inte alltför bra ;)

Hade iaf mycket trevligt, tycker det är riktigt kul att umgås med klassen ibland. Våran klass är faktiskt rätt skön ändå, väldigt mycket sjyssta människor. Men ändå så saknar jag vår förra klass hur omogna killarna än kunde vara ibland. Men man kände sig trygg helt enkelt. Eftersom man hade gått i samma klass sen lekis. Och imorgon är det ett år sedan vi splittrades.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0