Angående

Angående DETTA inlägg av Julia.

Jag har några åsikter om det där inlägget. Håller egentligen med om att typ alla börjar banta ner sig fast dom redan är smala, alternativt normala (alltså inte överviktiga). Varenda jävel påstår just nu att dom måste gå ner i vikt och att dom är tjocka. Därav äter dom högst en makaron om dagen. (Lite överdriv kanske, men ni fattar.)
Men jag tänkte på en sak när Julia skrivit det där inlägget om typ det här. De som klagar på att folk äter mindre och ber dom lägga av, är dom som inte behöver bry sig om sånt själva. Det är de smala och nästan underviktiga (inte anorexia) som inte behöver bry sig om vad de stoppar i munnen som klagar på när andra gör motsatsen och tänker på vad de stoppar i munnen. Vad beror egentligen detta på? Är det en rädsla för att den som slutar äta ska bli smalare och kanske snyggare än den som klagar? Eller, vad beror det på? Visst är det jobbigt när folk i ens närhet bara snackar om hur tjocka dom är och att dom måste banta. Jag vet hur det är. Jag har varit med om båda sakerna, jag har tvingats lyssna på sånt gnabb och jag har varit den som snackat om sånt gnabb. Men dom som är smala förstår inte hur det är för dom som är större. Många som är smala kan häva i sig vad fan som helst utan att ett skit händer. (Ett exempel är Julia. Ni som följer den här bloggen och nu hennes egna vet vad jag menar ;) Det är alltså inget illa ment mot henne. Bara ett exempel) Och hur känns inte det för en som är större? Den personen vill väl också vara smal, snygg eller whatever. Men den personen måste mer se över sin kost. Shit, nu fattar jag själv inte ens vad jag skriver om längre. Det här inlägget kommer bli helt kaos men skitsamma. 
När man kanske har en kompis som står mycket nära en som är smal och aldrig behöver bry sig på samma sätt som en själv så påverkas man så mycket. Det kan vara vid såna tillfällen som man känner sig pressad att börja träna eller motionera mer och kanske äta mindre. Och hur jobbigt är det inte när en smalare kompis påstår att den är tjock och måste banta? Det här har jag varit med om många gånger. Jag vet hur det sårar när folk säger så, och jag vet hur sårade andra också har blivit av det. I min förra klass, när vi gick i typ 8:an, så sa varenda tjej att dom var skittjocka och dom var så missnöjda med sig själva. Grejen var att de som sa och pratade om det mest.. var dom smalaste tjejerna i klassen. De känns för jävligt för dom tjejer som kanske är större, eller bara mulliga. Eller kanske helt normala, bara det att dom inte riktigt är lika smala som de tjejer som är smalast och påstod sig vara tjocka.

Shit vilken konstigt inlägg det blev. Skulle skriva en sak men kom in på så mycket annat som inte var samma men handlade om typ samma sak. Aja, hoppas ni orkar läsa, och isf förstår på ett ungefär hur jag tänkte även om inlägget blev lite konstigt och osammanhängande. 

Kommentarer
Postat av: Julia

sant varenda ord.

men jag syftade inte på dom som har lätt för att "lägga på sig", jag syftade mest på dom som inte går upp i vikt om dom äter en massa skit, som inte har gått upp nåt på hur länge som helst (som syns iaf) men som ÄNDÅ äter mindre och inget onyttigt och om man ens tittar på en chipspåse så har man fått i sig för mycket kalorier och blablabla så måste man ut och springa nåra mil och ja. typ såna jobbiga jävlar

2008-06-17 @ 09:29:57
URL: http://juliaberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0